dinsdag 22 september 2015

Ondernemers kunnen met mij in gesprek over ondernemersklimaat


Als wethouder economische zaken ben ik geïnteresseerd in de mening van ondernemers! Daarom heeft de gemeente samen met KING (VNG) in 2015 onder ondernemers gepeild hoe zij denken over het de lokale economie en het vestigingsklimaat van Oudewater.

In het onderzoek werden vragen gesteld over de (online) dienstverlening, bereikbaarheid en de relatie die u, als ondernemer, heeft met de gemeente. Ook ging het onderzoek over lasten en regeldruk. De resultaten van het onderzoek zijn te bekijken.

Ik wil de resultaten van dit onderzoek graag met ondernemers bespreken. Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan een webinar. Een webinar is een soort tv-uitzendig op internet waarbij u via de chat direct vragen kunt stellen.
Op woensdag 30 september a.s. kunt u via een link inloggen en meedoen aan het webinar. Na een korte presentatie kunt u direct uw vragen stellen en meepraten. U kunt aangeven wat u van de resultaten van de Ondernemerspeiling vindt en wat u belangrijk vindt voor de stad. Uw vragen worden meteen beantwoord.

Bent u een ondernemer in Oudewater? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar, op woensdag 30 september van 17.30 tot 18.30 uur.

Hoe werkt het?

Meld u aan voor het webinar. Vul uw contactgegevens in en u ontvangt een bevestiging van de registratie. Op 30 september logt u, net voor 17.30 uur, in met deze link.

Voor ons fijn: laat ons a.u.b. uiterlijk maandag 28 september weten of u gaat deelnemen, dan hebben we een indicatie van het aantal deelnemers.

Wat heeft u nodig?
Een internetverbinding en een computer. Of een tablet/smartphone met de gratis GoToMeeting App. Download de webinar-software en u logt meteen in.

Heeft u nog vragen? Neem contact met Cees de Heer (heer.c@woerden.nl)

Graag tot ziens op 30 september via de chat!